Un espai per a tu, un espai per a la teva salut

El moviment és vida

El 2017 naixia OsteoVital, el teu centre de fisioteràpia, osteopatia i salut a Tortosa. Un espai de referència a les Terres de l’Ebre, on la prioritat ets tu i el teu benestar.

OsteoVital som persones al servei de les persones. Per això, el nostre principal objectiu és oferir-te el millor servei humà i professional amb la finalitat de millorar la teva salut, benestar i qualitat de vida.

Des del naixement fins a l’edat adulta, a OsteoVital t’acompanyem en totes les etapes de la teva vida, personalitzant els nostres tractaments a les teves necessitats per obtenir els millors resultats.

La teva salut, la nostra prioritat

Imatge frontal
Imatge amb hover

Experiència i
professionalitat

Imatge frontal
Imatge amb hover

Innovació
constant

Imatge frontal
Imatge amb hover

Formació
continuada

Imatge frontal
Imatge amb hover

Tractaments
personalitzats

Professionals amb ànima

Al capdavant d’OsteoVital trobaràs un equip jove, altament qualificat, molt motivat i entregat a la seva vocació d’ajudar-te a recuperar el teu benestar i guanyar qualitat de vida.

 • Andrea Rodríguez Ibáñez

  Fisioterapeuta col·legiada núm. 9557
  Osteòpata DO ROE 516

  Formació continuada en patologia uroginecològica i obstètrica, especialitzada en osteopatia pediàtrica, tractament del vertigen i de la inestabilitat, formada en dolor crònic, abordatge del dolor miofascial, punció seca i fibròlisi instrumental miofascial. Cursant osteopatia biodinàmica.

  La meva vocació com a professional de la salut ve des de molt petita, quan vaig decidir estudiar fisioteràpia perquè volia ajudar a les persones i acompanyar-les en els processos de recuperació de lesions. Durant els estudis de fisioteràpia, i de la mà d’una gran professional que ha estat un referent per a mi, vaig conèixer l’osteopatia, i no m’ho vaig pensar dues vegades.

  Després de tres anys de formació en fisioteràpia vaig decidir continuar amb la meva formació en osteopatia, i em va fascinar. La seva filosofia, el raonament osteopàtic, la importància de l’anatomia i la fisiologia en qualsevol patologia i els diferents abordatges que tenim per poder ajudar als pacients m’han fet i em fan gaudir de la meva feina des del primer dia fins avui.

  Les ganes de saber més, d’ajudar als pacients en diferents nivells i d’oferir el millor tractament, em porten a seguir formant-me en diferents àmbits de la fisioteràpia i l’osteopatia, aprofundint en l’anatomia, la fisiologia humana i el raonament clínic, assistint a congressos i formacions osteopàtiques amb professionals d’alt nivell, coneixent en profunditat el dolor crònic, les neuropaties i el seu abordatge, buscant solucions a alteracions de vertigen i inestabilitat i estant al dia de tècniques de valoració i tractament de patologies musculoesquelètiques i articulars com la neurodinàmica, la fibròlisi instrumental miofascial o la punció seca.

  Des dels inicis, he sentit interès i m’he format de manera constant en la salut femenina, la fisioteràpia i l’osteopatia uroginecològica i obstètrica, sent una part de la meva feina que m’agrada treballar i aprofundir. Hi ha molta feina a fer per informar a les dones i ajudar a esclarir molts dels tabús existents al voltant d’aquesta especialitat tan bonica i agraïda.

  Aprofundint en el món de la dona, especialment en l’acompanyament de l’embaràs i el postpart, va ser quan vaig sentir un interès especial pels nadons, les seves alteracions i com els podíem ajudar. És per aquí per on seguirà el meu camí en els pròxims anys, formant-me i indagant en el món de la pediatria, una especialitat molt gratificant, ja que treballant alteracions des de ben petits podem evitar lesions i conseqüències importants en l’adult.

 • Mercè Mestre Garcia

  Fisioterapeuta col·legiada núm. 13578

  Màster Universitari en Fisioteràpia en l’Abordatge Integral del Sòl Pelvià. Especialitzada en fisioteràpia uroginecològica, obstètrica i coloproctologia i formada en gimnàstica abdominal hipopressiva. Formació continuada en l’abordatge de la síndrome del dolor miofascial conservador i invasiu (punció seca), neurodinàmica i tractament del dolor. Cursant formació completa en teràpia manual i neuromodulació percutània.

  Va ser durant els meus estudis de fisioteràpia quan vaig sentir parlar per primera vegada del sòl pelvià. El fet de ser, encara avui dia, un tema força desconegut i després de veure la gran repercussió que té sobre les persones, vaig voler aprendre’n més, formar-me’n i poder treballar i ajudar als pacients que així ho necessitessin.

  Després d’acabar el màster, vaig endinsar-me en el món laboral i vaig conèixer la fisioteràpia des del punt de vista més traumatològic i esportiu. Em va fascinar. Sense deixar de banda la meva formació en sòl pelvià, vaig voler començar a aprendre sobre la síndrome del dolor miofascial, la neurodinàmica i el tractament del dolor. Actualment, estudio teràpia manual, seguint els conceptes Maitland i Mulligan, i neuromodulació percutània.

  Sempre he tingut clar que la fisioteràpia és una ciència que evoluciona. Apareixen cada dia noves tècniques, nous estudis, noves patologies i, per això, crec necessària una formació continuada, adquirir nous coneixements per poder créixer professionalment i poder donar el millor de mi a les persones.

Si estàs buscant un professional fisioterapeuta i osteòpata a Tortosa o a les Terres de l’Ebre, a OsteoVital estarem encantades d’ajudar-te!