El teu centre de fisioteràpia a Tortosa

Com a professionals de la fisioteràpia a Tortosa, estudiem el moviment del cos per millorar-lo o prevenir lesions que amb el temps poden ser doloroses o molestes.

A OsteoVital avaluem, plantegem i executem programes de tractament personalitzats perquè milloris i recuperis les funcions motores. Per dur a terme els nostres tractaments, utilitzem un ampli ventall de tècniques. A més, desenvolupem i implementem programes de promoció de la salut i prevenció i detecció de malalties i trastorns físics comuns.

Si estàs buscant un centre de referència de fisioteràpia a Tortosa o a les Terres de l’Ebre, a OsteoVital estarem encantades d’ajudar-te!

Com et beneficiarà la fisioteràpia?

Recupera les funcions motores.

Maximitza el moviment del teu cos.

Alleugereix les síndromes doloroses.

Tracta i prevén alteracions físiques associades a malalties, lesions i altres discapacitats.

Tractem un ampli ventall de patologies

 • Patologia musculoesquelètica i miofascial

Sobrecàrrega muscular, contractura, ruptura fibril·lar i dolor miofascial, distensió lligamentosa, esquinç, tendinitis, tendinosi i fibrosi de fàscia.

 

 • Patologia d’origen articular o neural

Lesió de columna, cervicàlgia, dorsàlgia, lumbàlgia, pinçament de disc, hèrnia discal, fractura i luxació, atrapament neural, neuropatia, protrusió i pinçament de nervi.

 

 • Patologia ginecològica

Dolor del sòl pelvià o en les relacions, alteracions en el to o la força muscular, vaginisme, cistitis de repetició, cicatrius (episiotomia, cesària o intervencions quirúrgiques), prolapse pelvià, incontinència urinària, diàstasi de recte, dificultat per tenir relacions sexuals plenes, acompanyament en el part i postpart i les lesions que puguin estar associades.

 

 • Patologia de l’aparell respiratori

Bronquitis, bronquiolitis, asma, alteracions en la funció respiratòria, drenatge de secrecions i mocs.

 • Trastorns de l’ATM i bruxisme

Dolor craniofacial, bloqueig articular de l’ATM, inflamació i sobrecàrrega muscular associada.

 

 • Cefalees, mareig i/o vertigen

 

 • Dolor

Tractament de neuropaties, dolor crònic, síndromes de fatiga crònica i fibromiàlgia.

 

 • Patologia limfàtica i circulatòria

Drenatge limfàtic i millora de la circulació.

 

 • Patologia geriàtrica

Abordatge de problemes associats a l’envelliment com artrosi, falta de força, rigidesa i pèrdua de la mobilitat, osteoporosi, etc.

Quines tècniques utilitzem?

 • Teràpia manual

 • Massatge terapèutic

 • Punció seca

 • Neurodinàmica

 • Fibròlisi Instrumental Miofascial

 • Kinesiotape i embenats neuromusculars i articulars

 • Ventoses

 • Neuromodulació percutània i transcutània

 • Reeducació postural i exercici terapèutic

 • Biofeedback i electroestimulació

 • Fisioteràpia combinada amb la radiofreqüència Indiba

Imatge frontal
Imatge amb hover

Experiència i
professionalitat

Imatge frontal
Imatge amb hover

Innovació
constant

Imatge frontal
Imatge amb hover

Formació
continuada

Imatge frontal
Imatge amb hover

Tractaments
personalitzats

El que diuen de nosaltres

“Vaig arribar a les mans d’Andrea per recomanació d’una amiga i va ser tot un encert. A part de boníssima professional i un encant de persona va saber gestionar una lesió que portava arrastrant durant mesos i que diferents professionals no em van saber resoldre. La recomano sempre, sé que serà un encert per a qualsevol persona.”

 

Cinta P. – Tortosa

“Gràcies a Andrea vaig descobrir el món de l’osteopatia i ja no he deixat de cuidar-me des de fa més de 4 anys. Va significar un abans i un després per a mi, començar a escoltar-me, a cuidar-me per dintre i per fora i a saber gestionar l’alimentació i l’estrès… Gràcies per tant!”

 

Isabel R. – Tortosa

“Viure en dolor és desesperant. Arriba un punt que t’acomodes, t’acostumes i hi convius. Entres en un bucle de visites a professionals, medicació, esgotament, disminució de la teva qualitat de vida… Vaig conèixer el centre buscant per Internet, en un dels brots a la desesperada i, la veritat és que els he de felicitar per tot. Fan de l’estada al centre un autèntic plaer.

Per a mi, a part de la professionalitat i el saber fer, els he de felicitar per una de les coses que més valoro per part de metges i professionals de la salut i que en la majoria de casos no rebem, la informació. Fan unes explicacions que t’ajuden a entendre i a visualitzar què et passa i com pots millorar-ho i per a mi és més important que el tractament en si. Entendre el dolor, per què et fa mal i com gestionar aquest dolor, ha fet que ja no m’hagi de medicar, pugui tornar a fer exercici i a poc a poc estem aconseguint que hi hagi dies que ni en tinc. Per a mi ha estat un abans i un després, les recomano al 100%.”

 

Rosa Q. – Amposta

“Tinc problemes d’esquena des de fa anys, sempre em recomanen exercici però sola no estic segura si ho faig bé i al gimnàs hi ha massa gent i m’acabo fent més mal. Em van recomanar fer gimnàstica hipopressiva a OsteoVital i fa 2 cursos que hi vaig. Som poques en la mateixa sessió, hi ha molt bon ambient i en tot moment estem controlades i ens modifiquen els exercicis si no podem fer-los. El meu cos ho necessita, he millorat la meva postura, respiració i el dolor!”

 

Concepció B. – Roquetes

“Gràcies a OsteoVital vaig superar un quadre de vertigen que em va limitar durant molt de temps. I el millor de tot, no em va fer mal! Sempre anava al fisioterapeuta o osteòpata en molta por pel dolor de les manipulacions i massatges i la meva sorpresa va ser que quasi sense dolor i de manera molt suau i controlada les tècniques eren molt efectives. Per a mi ara és tot un plaer anar-hi. A part de tractar-me és el meu moment mensual de desconnexió.”

 

Jordi C. – Alcanar

“Tenim un centre de referència per a la dona. Les vaig conèixer durant l’embaràs, vaig seguir en el postpart i puc dir que he arribat a conèixer parts del meu cos desconegudes i a entendre la importància del treball en estos moments. A més, també han ajudat a la meva petita amb els plors i còlics de les primeres setmanes de néixer. L’osteopatia per a ella va ser un abans i un després. Gràcies!”

 

Meritxell S. – Roquetes

“Recomano OsteoVital per un tracte molt personalitzat, atent i molt professional. En el meu cas, una qüestió urgent a l’esquena, van saber localitzar ràpidament el punt de dolor i van treballar amb fermesa la zona contracturada. Un centre on tornar pel seu bon servei 100% garantit.”

 

Sara C. – Tortosa

“Vaig anar per primera vegada a OsteoVital per la recomanació d’un company de feina i ara és el nostre centre de fisioteràpia i osteopatia de referència per a tota la família. Del més petit al més gran hem anat, sigui per mal d’esquena, contractures, esquinços, còlics dels nens o treball després del part de la meua dona. Confiem plenament en Andrea i el seu equip i en estos temps que corren és de valorar tenir professionals formats, joves i amb ganes de treballar tan a prop de casa i sense haver de desplaçar-nos a les capitals com fèiem abans.”

 

Joan M. – Tortosa