Osteopatia i fisioteràpia per a la dona i l’infant

La Unitat de Tractament Dona-Infant d’OsteoVital neix amb la voluntat d’oferir un espai on acompanyar-vos en aquestes etapes tan importants a partir de l’activitat física, osteopatia i fisioteràpia per a la dona i l’infant mitjançant tècniques i tractaments especialitzats en les àrees de la uroginecologia i la pediatria.

Espai Dona

Tenir un abordatge global del cos i del seu funcionament ens dona les eines necessàries per dur a terme els tractaments més adients tenint en compte tot el que engloba la teva salut, sigui una qüestió d’uroginecologia, obstetrícia o fisiosexologia.

Dona en edat reproductiva

El dolor tant en les relacions sexuals com al sòl pelvià o esfera abdominopelviana, les regles doloroses o irregulars, alteracions o disfuncions hormonals associades, incontinències d’orina, dificultat per tenir relacions sexuals plenes i satisfactòries, són només un petit exemple de les múltiples patologies en què et podem ajudar.

 

Dona amb desig gestacional

Millorem la funcionalitat dels òrgans, teixits i sistemes que estan relacionats amb els processos fisiològics de concepció per restaurar o equilibrar les seves funcions. A més, estem en contacte amb professionals d’altres àrees de la salut, com ara ginecologia, psicologia, nutrició… per realitzar un abordatge multidisciplinari quan és necessari.

 

Dona embarassada

Durant l’embaràs, el cos de la dona està sotmès a una sèrie de canvis i adaptacions fisiològiques, orgàniques, posturals i emocionals que poden donar lloc a disfuncions i lesions que amb la fisioteràpia i l’osteopatia obstètrica podem ajudar a prevenir i tractar amb la finalitat que tinguis un embaràs el més fàcil i còmode possible.

Dona en fase postpart

Com a part dels nostres serveis d’osteopatia i fisioteràpia per a la dona i l’infant, creiem que és molt important fer una valoració en les primeres setmanes del postpart per començar a treballar precoçment la recuperació de la mare. Garantir la teva reincorporació segura i còmoda en la vida sexual és un dels objectius, així com ajudar-te a ajustar el teu cos perquè torni a la seva forma i funció més ràpidament i minimitzant les seqüeles de dolor, rigidesa o tensió que es podrien ocasionar.

 

Menopausa

En aquesta etapa de la vida, vivim canvis físics i emocionals molt importants per les quals el cos necessita més atenció i cura. A OsteoVital tenim eines per ajudar-te a gestionar aquesta etapa des de la consciència i l’autoconeixement, amb l’objectiu de transformar-la en una oportunitat per seguir gaudint de manera plena del teu cos i de les seves possibilitats.

Embaràs i maternitat: classes dirigides

Consulta totes les nostres activitats de Salut Activa adreçades a la preparació física durant el part i la recuperació postpart per tenir cura de tu i del teu nadó, de la mà de professionals altament qualificades.

 

Informa-te’n!

Espai Infant

Com a especialistes en osteopatia pediàtrica, prioritzem la cura i acompanyament del nadó i l’infant perquè creixi en les millors condicions possibles. Treballem amb tècniques manuals suaus, indolores, molt agradables i adaptades a cada fase de creixement. D’aquesta manera, aconseguim el seu benestar físic i comportamental, millorant tensions estructurals, tractant problemes respiratoris, del son, de l’alimentació o de la seva relació amb l’entorn.

Primera infància: nounats

El naixement és un dels moments més estressants de la vida dels nadons, ja que està sotmès a grans forces i compressions, sobretot a nivell cranial, que és on resideix el seu sistema nerviós. Amb l’osteopatia podem evitar que el nadó creixi amb aquestes lesions i tensions associades a la posició intrauterina o al naixement, i afavorim l’equilibri de les seves funcions corporals des de l’inici evitant, així, patologies o tensions en el seu creixement.

Us ajudem amb els plors, crits, irritabilitat i problemes del son; alteracions relacionades amb l’alimentació; problemes respiratoris; problemes cranials, problemes musculoesquelètics i alteracions en el desenvolupament psicomotor.

Nens i adolescents

Des d’OsteoVital podem seguir de prop el creixement i desenvolupament del nen/a per evitar que accidents, caigudes o impactes emocionals puguin causar compressions i disfuncions que alterin el seu funcionament i puguin comportar problemes en el futur com a adult. El seguiment del seu creixement i de l’adaptació estructural de la pelvis i de la columna vertebral poden ajudar a minimitzar problemes de salut en un futur.

 

Tractament de l’aparell respiratori en nadons i infants

Mitjançant tècniques suaus i respectuoses amb els infants, on els pares són molt actius, aconseguim disminuir la durada dels tractaments farmacològics i els seus efectes secundaris, així com les reaparicions en aquest tipus de disfuncions respiratòries.

Imatge frontal
Imatge amb hover

Experiència i
professionalitat

Imatge frontal
Imatge amb hover

Innovació
constant

Imatge frontal
Imatge amb hover

Formació
continuada

Imatge frontal
Imatge amb hover

Tractaments
personalitzats

El que diuen de nosaltres

“Vaig arribar a les mans d’Andrea per recomanació d’una amiga i va ser tot un encert. A part de boníssima professional i un encant de persona va saber gestionar una lesió que portava arrastrant durant mesos i que diferents professionals no em van saber resoldre. La recomano sempre, sé que serà un encert per a qualsevol persona.”

 

Cinta P. – Tortosa

“Gràcies a Andrea vaig descobrir el món de l’osteopatia i ja no he deixat de cuidar-me des de fa més de 4 anys. Va significar un abans i un després per a mi, començar a escoltar-me, a cuidar-me per dintre i per fora i a saber gestionar l’alimentació i l’estrès… Gràcies per tant!”

 

Isabel R. – Tortosa

“Viure en dolor és desesperant. Arriba un punt que t’acomodes, t’acostumes i hi convius. Entres en un bucle de visites a professionals, medicació, esgotament, disminució de la teva qualitat de vida… Vaig conèixer el centre buscant per Internet, en un dels brots a la desesperada i, la veritat és que els he de felicitar per tot. Fan de l’estada al centre un autèntic plaer.

Per a mi, a part de la professionalitat i el saber fer, els he de felicitar per una de les coses que més valoro per part de metges i professionals de la salut i que en la majoria de casos no rebem, la informació. Fan unes explicacions que t’ajuden a entendre i a visualitzar què et passa i com pots millorar-ho i per a mi és més important que el tractament en si. Entendre el dolor, per què et fa mal i com gestionar aquest dolor, ha fet que ja no m’hagi de medicar, pugui tornar a fer exercici i a poc a poc estem aconseguint que hi hagi dies que ni en tinc. Per a mi ha estat un abans i un després, les recomano al 100%.”

 

Rosa Q. – Amposta

“Tinc problemes d’esquena des de fa anys, sempre em recomanen exercici però sola no estic segura si ho faig bé i al gimnàs hi ha massa gent i m’acabo fent més mal. Em van recomanar fer gimnàstica hipopressiva a OsteoVital i fa 2 cursos que hi vaig. Som poques en la mateixa sessió, hi ha molt bon ambient i en tot moment estem controlades i ens modifiquen els exercicis si no podem fer-los. El meu cos ho necessita, he millorat la meva postura, respiració i el dolor!”

 

Concepció B. – Roquetes

“Gràcies a OsteoVital vaig superar un quadre de vertigen que em va limitar durant molt de temps. I el millor de tot, no em va fer mal! Sempre anava al fisioterapeuta o osteòpata en molta por pel dolor de les manipulacions i massatges i la meva sorpresa va ser que quasi sense dolor i de manera molt suau i controlada les tècniques eren molt efectives. Per a mi ara és tot un plaer anar-hi. A part de tractar-me és el meu moment mensual de desconnexió.”

 

Jordi C. – Alcanar

“Tenim un centre de referència per a la dona. Les vaig conèixer durant l’embaràs, vaig seguir en el postpart i puc dir que he arribat a conèixer parts del meu cos desconegudes i a entendre la importància del treball en estos moments. A més, també han ajudat a la meva petita amb els plors i còlics de les primeres setmanes de néixer. L’osteopatia per a ella va ser un abans i un després. Gràcies!”

 

Meritxell S. – Roquetes

“Recomano OsteoVital per un tracte molt personalitzat, atent i molt professional. En el meu cas, una qüestió urgent a l’esquena, van saber localitzar ràpidament el punt de dolor i van treballar amb fermesa la zona contracturada. Un centre on tornar pel seu bon servei 100% garantit.”

 

Sara C. – Tortosa

“Vaig anar per primera vegada a OsteoVital per la recomanació d’un company de feina i ara és el nostre centre de fisioteràpia i osteopatia de referència per a tota la família. Del més petit al més gran hem anat, sigui per mal d’esquena, contractures, esquinços, còlics dels nens o treball després del part de la meua dona. Confiem plenament en Andrea i el seu equip i en estos temps que corren és de valorar tenir professionals formats, joves i amb ganes de treballar tan a prop de casa i sense haver de desplaçar-nos a les capitals com fèiem abans.”

 

Joan M. – Tortosa