El teu centre d’osteopatia a Tortosa

Com a professionals de l’osteopatia a Tortosa, entenem aquest procediment terapèutic integral com l’estudi de l’estructura i la funció corporal en totes les seves dimensions i moviments, motiu pel qual comprenem el cos en la seva globalitat i no des d’una patologia o símptoma.

A OsteoVital realitzem una anamnesi i valoració exhaustives per tenir una idea de com funciona l’organisme des de la globalitat. D’aquesta manera, orientem l’exploració dels diferents òrgans i sistemes cap a la localització de disfuncions o bloquejos que no permeten que l’organisme funcioni en equilibri. A partir d’aquí, plantegem un diagnòstic i un tractament personalitzat, suau i respectuós amb el cos i el seu ritme vital.

Si estàs buscant un centre de referència d’osteopatia a Tortosa o a les Terres de l’Ebre, a OsteoVital estarem encantades d’ajudar-te!

Com et beneficiarà l’osteopatia?

Ajuda a restablir l’equilibri corporal perdut.

Millora la funcionalitat corporal abordant aquelles lesions que no permeten que l’organisme funcioni de manera equilibrada cap a l’autocuració i l’autoregulació.

Tractem un ampli ventall de patologies

  • Disfunció musculoesquelètica

Sobrecàrrega muscular, rigidesa articular, dolor cervical, dorsal i lumbar, hèrnia discal, tendinitis, deformitats i escoliosi.

 

  • Alteració visceral

Digestió pesada, reflux gastroesofàgic, restrenyiment, adherència postquirúrgica i alteració en el diafragma.

 

  • Disfunció craniofacial i del sistema nerviós

Migranya, cefalea, bruxisme, problemes de l’ATM, vertigen, inestabilitat i marejos, trastorn de l’estrès, tensió, ansietat o fatiga crònica.

  • Patologia ginecològica

Malalties associades a disfuncions hormonals, alteracions en la fertilitat funcional, disparèunia, vaginisme, prolapse d’òrgans pelvians, incontinència, dolor o disfunció menstrual i acompanyament durant l’embaràs i postpart.

 

  • Disfuncions associades a la primera infància

Còlics del lactant, malestar, irritabilitat, alteracions del son, en la lactància i en la defecació, plagiocefàlia, alteracions en el desenvolupament psicomotor, escoliosi, torticoli congènita, patologia respiratòria i acompanyament físic i emocional del nen i la seva relació amb el seu entorn.

Quines tècniques utilitzem?

  • Tècniques estructurals basades en el marc ossi, neuro-musculo-esquelètic i miofascial, i centrades en la columna vertebral per les seves importants relacions.

 

  • Tècniques viscerals: equilibri de pressions i dinamisme entre les diferents cavitats orgàniques i el seu peristaltisme i relació hormonal.

  • Tècniques cranials: abordatge del sistema nerviós, restabliment del moviment respiratori primari, les membranes de tensió recíproques i sutures cranials.

 

Imatge frontal
Imatge amb hover

Experiència i
professionalitat

Imatge frontal
Imatge amb hover

Innovació
constant

Imatge frontal
Imatge amb hover

Formació
continuada

Imatge frontal
Imatge amb hover

Tractaments
personalitzats

El que diuen de nosaltres

“Vaig arribar a les mans d’Andrea per recomanació d’una amiga i va ser tot un encert. A part de boníssima professional i un encant de persona va saber gestionar una lesió que portava arrastrant durant mesos i que diferents professionals no em van saber resoldre. La recomano sempre, sé que serà un encert per a qualsevol persona.”

 

Cinta P. – Tortosa

“Gràcies a Andrea vaig descobrir el món de l’osteopatia i ja no he deixat de cuidar-me des de fa més de 4 anys. Va significar un abans i un després per a mi, començar a escoltar-me, a cuidar-me per dintre i per fora i a saber gestionar l’alimentació i l’estrès… Gràcies per tant!”

 

Isabel R. – Tortosa

“Viure en dolor és desesperant. Arriba un punt que t’acomodes, t’acostumes i hi convius. Entres en un bucle de visites a professionals, medicació, esgotament, disminució de la teva qualitat de vida… Vaig conèixer el centre buscant per Internet, en un dels brots a la desesperada i, la veritat és que els he de felicitar per tot. Fan de l’estada al centre un autèntic plaer.

Per a mi, a part de la professionalitat i el saber fer, els he de felicitar per una de les coses que més valoro per part de metges i professionals de la salut i que en la majoria de casos no rebem, la informació. Fan unes explicacions que t’ajuden a entendre i a visualitzar què et passa i com pots millorar-ho i per a mi és més important que el tractament en si. Entendre el dolor, per què et fa mal i com gestionar aquest dolor, ha fet que ja no m’hagi de medicar, pugui tornar a fer exercici i a poc a poc estem aconseguint que hi hagi dies que ni en tinc. Per a mi ha estat un abans i un després, les recomano al 100%.”

 

Rosa Q. – Amposta

“Tinc problemes d’esquena des de fa anys, sempre em recomanen exercici però sola no estic segura si ho faig bé i al gimnàs hi ha massa gent i m’acabo fent més mal. Em van recomanar fer gimnàstica hipopressiva a OsteoVital i fa 2 cursos que hi vaig. Som poques en la mateixa sessió, hi ha molt bon ambient i en tot moment estem controlades i ens modifiquen els exercicis si no podem fer-los. El meu cos ho necessita, he millorat la meva postura, respiració i el dolor!”

 

Concepció B. – Roquetes

“Gràcies a OsteoVital vaig superar un quadre de vertigen que em va limitar durant molt de temps. I el millor de tot, no em va fer mal! Sempre anava al fisioterapeuta o osteòpata en molta por pel dolor de les manipulacions i massatges i la meva sorpresa va ser que quasi sense dolor i de manera molt suau i controlada les tècniques eren molt efectives. Per a mi ara és tot un plaer anar-hi. A part de tractar-me és el meu moment mensual de desconnexió.”

 

Jordi C. – Alcanar

“Tenim un centre de referència per a la dona. Les vaig conèixer durant l’embaràs, vaig seguir en el postpart i puc dir que he arribat a conèixer parts del meu cos desconegudes i a entendre la importància del treball en estos moments. A més, també han ajudat a la meva petita amb els plors i còlics de les primeres setmanes de néixer. L’osteopatia per a ella va ser un abans i un després. Gràcies!”

 

Meritxell S. – Roquetes

“Recomano OsteoVital per un tracte molt personalitzat, atent i molt professional. En el meu cas, una qüestió urgent a l’esquena, van saber localitzar ràpidament el punt de dolor i van treballar amb fermesa la zona contracturada. Un centre on tornar pel seu bon servei 100% garantit.”

 

Sara C. – Tortosa

“Vaig anar per primera vegada a OsteoVital per la recomanació d’un company de feina i ara és el nostre centre de fisioteràpia i osteopatia de referència per a tota la família. Del més petit al més gran hem anat, sigui per mal d’esquena, contractures, esquinços, còlics dels nens o treball després del part de la meua dona. Confiem plenament en Andrea i el seu equip i en estos temps que corren és de valorar tenir professionals formats, joves i amb ganes de treballar tan a prop de casa i sense haver de desplaçar-nos a les capitals com fèiem abans.”

 

Joan M. – Tortosa