Radiofreqüència Indiba: accelera la teva recuperació

A OsteoVital apostem per la radiofreqüència Indiba com una eina terapèutica de gran eficàcia i enormes utilitats totalment compatible amb les nostres teràpies manuals.

També coneguda com a teràpia cel·lular activa o diatèrmia profunda, gràcies a aquest mecanisme amb una demostrada evidència científica avalada per 35 anys de la seva aplicació en salut, podem tractar les lesions des de l’interior del teixit, afavorint el temps de recuperació. L’únic que notaràs serà una calor dolça, que combinada amb la teràpia manual, farà que el tractament et resulti còmode i agradable.

Si estàs buscant un centre de referència en radiofreqüència Indiba a Tortosa o a les Terres de l’Ebre, a OsteoVital estarem encantades d’ajudar-te!

Com et beneficiarà la radiofreqüència Indiba?

Alleugereix ràpidament el dolor, des de la primera sessió.

Estimula l’activitat metabòlica, sobretot la regeneració de col·lagen.

Millora el reg sanguini, oxigenació i retorn venós i limfàtic de la zona on s’aplica.

Accelera la regeneració natural del teixit.

Afavoreix la cicatrització del teixit i redueix el temps de tractament.

Tractem un ampli ventall de patologies

  • Musculoesquelètic i esportiu

Dolor cervical, dorsal, lumbar; cicatriu de postintervenció; esquinç, bursitis, tendinitis, distensió, ruptura fibril·lar; neuropatia o atrapament nerviós, contractura, fasciïtis, edema…

 

  • Estètic

Regeneració dels teixits, augmentant el col·lagen i l’elastina i donant fermesa i elasticitat a la pell, produint un efecte lífting. Remodelació del greix corporal, tractament de la cel·lulitis, drenatge d’edema, reabsorció d’hematomes…

  • Ginecològic i sòl pelvià

Atrofia vaginal, dolor en les relacions sexuals, tractament de cicatrius (episiotomia, cesària o altres intervencions en la zona), adherències, hipertonia muscular i disfuncions associades, hidratació de la mucosa…

Imatge frontal
Imatge amb hover

Experiència i
professionalitat

Imatge frontal
Imatge amb hover

Innovació
constant

Imatge frontal
Imatge amb hover

Formació
continuada

Imatge frontal
Imatge amb hover

Tractaments
personalitzats

El que diuen de nosaltres

“Vaig arribar a les mans d’Andrea per recomanació d’una amiga i va ser tot un encert. A part de boníssima professional i un encant de persona va saber gestionar una lesió que portava arrastrant durant mesos i que diferents professionals no em van saber resoldre. La recomano sempre, sé que serà un encert per a qualsevol persona.”

 

Cinta P. – Tortosa

“Gràcies a Andrea vaig descobrir el món de l’osteopatia i ja no he deixat de cuidar-me des de fa més de 4 anys. Va significar un abans i un després per a mi, començar a escoltar-me, a cuidar-me per dintre i per fora i a saber gestionar l’alimentació i l’estrès… Gràcies per tant!”

 

Isabel R. – Tortosa

“Viure en dolor és desesperant. Arriba un punt que t’acomodes, t’acostumes i hi convius. Entres en un bucle de visites a professionals, medicació, esgotament, disminució de la teva qualitat de vida… Vaig conèixer el centre buscant per Internet, en un dels brots a la desesperada i, la veritat és que els he de felicitar per tot. Fan de l’estada al centre un autèntic plaer.

Per a mi, a part de la professionalitat i el saber fer, els he de felicitar per una de les coses que més valoro per part de metges i professionals de la salut i que en la majoria de casos no rebem, la informació. Fan unes explicacions que t’ajuden a entendre i a visualitzar què et passa i com pots millorar-ho i per a mi és més important que el tractament en si. Entendre el dolor, per què et fa mal i com gestionar aquest dolor, ha fet que ja no m’hagi de medicar, pugui tornar a fer exercici i a poc a poc estem aconseguint que hi hagi dies que ni en tinc. Per a mi ha estat un abans i un després, les recomano al 100%.”

 

Rosa Q. – Amposta

“Tinc problemes d’esquena des de fa anys, sempre em recomanen exercici però sola no estic segura si ho faig bé i al gimnàs hi ha massa gent i m’acabo fent més mal. Em van recomanar fer gimnàstica hipopressiva a OsteoVital i fa 2 cursos que hi vaig. Som poques en la mateixa sessió, hi ha molt bon ambient i en tot moment estem controlades i ens modifiquen els exercicis si no podem fer-los. El meu cos ho necessita, he millorat la meva postura, respiració i el dolor!”

 

Concepció B. – Roquetes

“Gràcies a OsteoVital vaig superar un quadre de vertigen que em va limitar durant molt de temps. I el millor de tot, no em va fer mal! Sempre anava al fisioterapeuta o osteòpata en molta por pel dolor de les manipulacions i massatges i la meva sorpresa va ser que quasi sense dolor i de manera molt suau i controlada les tècniques eren molt efectives. Per a mi ara és tot un plaer anar-hi. A part de tractar-me és el meu moment mensual de desconnexió.”

 

Jordi C. – Alcanar

“Tenim un centre de referència per a la dona. Les vaig conèixer durant l’embaràs, vaig seguir en el postpart i puc dir que he arribat a conèixer parts del meu cos desconegudes i a entendre la importància del treball en estos moments. A més, també han ajudat a la meva petita amb els plors i còlics de les primeres setmanes de néixer. L’osteopatia per a ella va ser un abans i un després. Gràcies!”

 

Meritxell S. – Roquetes

“Recomano OsteoVital per un tracte molt personalitzat, atent i molt professional. En el meu cas, una qüestió urgent a l’esquena, van saber localitzar ràpidament el punt de dolor i van treballar amb fermesa la zona contracturada. Un centre on tornar pel seu bon servei 100% garantit.”

 

Sara C. – Tortosa

“Vaig anar per primera vegada a OsteoVital per la recomanació d’un company de feina i ara és el nostre centre de fisioteràpia i osteopatia de referència per a tota la família. Del més petit al més gran hem anat, sigui per mal d’esquena, contractures, esquinços, còlics dels nens o treball després del part de la meua dona. Confiem plenament en Andrea i el seu equip i en estos temps que corren és de valorar tenir professionals formats, joves i amb ganes de treballar tan a prop de casa i sense haver de desplaçar-nos a les capitals com fèiem abans.”

 

Joan M. – Tortosa